PROFESYONEL EĞİTİMLER

ProChef

Hemen Başvur
ProChef

Yaş Aralığı

Yaş Aralığı
18-55

Eğitim Süresi

Eğitim Süresi
13 Hafta (Stajsız)

Eğitim Ücreti

Eğitim Ücreti

En Yakın Eğitim Dönemleri

Eğitim Programı Hakkında

Kimler Katılabilir

3 yıl ve üzeri aşçılık deneyimine sahip, pratik ağırlıklı tecrübesini uluslararası sertifikayla tasdikleyip, servis standartları eğitimi de alarak kariyerini güçlendirmek isteyen 18-55 yaş arasındaki mutfak profesyonelleri.

Eğitim Süresi

ProChef eğitimi, 13 hafta boyunca toplam 104 saati kapsamaktadır.


Neler öğreneceğim?

Profesyonel mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanızı sağlayacak ders başlıkları teorik ve pratik olmak üzere iki bölümdür.

  • Menü Planlama
  • Satın Alma
  • Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği
  • Maliyet Hesaplama
  • Beslenme
  • Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
  • Kemik Suları
  • Ana soslar
  • Çorbalar
  • Et İşleme ve Pişirme Teknikleri
  • Soğuk Mutfak Hazırlığı
  • Sote ve Wok yemekleri
  • Fırında Pişirme Tekniği
  • Tabak Tatlıları
  • Temel Ekmek Üretimi
  • Tavuk İşleme ve Pişirme Teknikleri
  • Deniz Mahsülleri İşleme ve Pişirme Tekniği
  • Derin Yağda Kızartma, Kaynatma ve Poşeleme Teknikleri
  • Breze ve Yahni tehniği
  • Sebze, Baklagil ve Pişirme Teknikleri
  • Makarnalar
  • Pirinç, Türevleri ve Pişirme Teknikleri
  • Servis Standartları
  • Teorik Sınav
  • Pratik Sınav

MSA mezunları hangi diploma ve sertifikalara sahip oluyor?

  • MSA ProChef Diploması
  • Confederation of Tourism & Hospitality Sertifikası
  • Gıda Güvenliği Üzerine Uluslararası HACCP Sertifikası
  • M.E.B Onaylı Sertifika

Başarı Hikayeleri

MSA ile tanışmış, bu deneyimi yaşamış mezunların kendi ağzından hikayelerine yakından göz atın

Neden MSA’yı tercih etmeliyim?

Keşfet